Ana sayfa Dizi Fragmanları Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı’na konuk oldu, ortalık şenlendi!

Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı’na konuk oldu, ortalık şenlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu ile TRT1 ekranında devam etmekte olan Masumlar Apartmanı dizisinin 55. yeni bölümünü hayranları sakın kaçırmasın. Çok özel görüntüler sizleri bekliyor.

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı’nda geçtiğimiz günlerde Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisinin sosyal medya paylaşımları çok ilgi çekmişti. Çekimler için karlı bir ortama giden ekibin yeni sürprizi de ortaya çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında beyaz örtü her yeri kaplamışken, Masumlar Apartmanı dizisi de güncelliği korumak adına kar topu savaşının eğlencesiyle izleyicilerini kendisine çekecek.

Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı'na konuk oldu, ortalık şenlendi! 4

Geçen sezon atv ekranında yayınlanan Akıncı isimli dizide başrolde yer alan, ayrıca Aşk Taktikleri isimli sinema filminde de Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız diziye konuk oldu.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola ikilisinin Alice müzikalinde de birlikte yer aldıkları Şükrü Özyıldız, hikayeye renk katacak. Konuk oyuncu olarak dizide yer alacak olan oyuncunun fragmana yansıyan görüntüleri hayranlarını çok meraklandırdı.

Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı'na konuk oldu, ortalık şenlendi! 5

Dans performansı ile bir anlamda Alice müzikalini de hatırlatan Şükrü Özyıldız, dizinin hikayesine de neşe katmaya geliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 25 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragman herkesi gülümseten kar topu savaşıyla da çok renkli….