Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, Akıncı dizisi için heyecan yükseltti!

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, Akıncı dizisi için heyecan yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi çok heyecanlı… Yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi olan Akıncı dizisi, yakında izleyicilerle buluşacak. Diziden ilk fragman paylaşıldı. Her iki oyuncu da instagram hesaplarından fragmanı yayınladı.

Şükrü Özyıldız, “Hazır mısınız?” diyerek paylaştığı video ile heyecanı artırdı… Büşra Develi ise fragmanı, “Çok heyecanlıyım. Akıncı yakında atv’de” notuyla yayınladı. Her iki oyuncu adına da yeni ve önemli bir sınav bu…

Ağustos ayında başlayan çekimler titizlikle yürütülüyor. Ekip rahat bir şekilde ve her detayı düşünerek hareket ediyor. Yani dizi için hiç acele edilmedi. En iyisi olması için çaba harcandı.

Büşra Develi de geçen gün yaptığı açıklamada titiz bir çalışma olduğunu ve çok yoğun bir set tempolarının bulunduğunu söylemişti. Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki mücadelesini anlatan Akıncı dizisini hayranlar da merakla bekliyor.

Hatırlanacağı üzere Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız ikilisi 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de birlikte rol almıştı. İşte Akıncı dizisinden ilk görüntüler: