Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor!

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı dizisi, tanıtımlarının dönmesi ile birlikte hem büyük merak uyandırdı hem de başroldeki oyuncuların hayranları tarafından heyecanla beklenen bir yapım oldu. Merak uyandırmasının en büyük nedeni, fantastik bir dizi oluşu. İzleyicinin bir süredir ismini duyduğu dizi, tanıtımının yayınlanması ile birlikte herkesi şaşkına uğrattı.

Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’yi buluşturan dizinin bilimkurgu-fantastik türünde bir dizi olmasıyla birlikte ekranda ilginç bir havanın da eseceği şimdiden anlaşılıyor. Özyıldız’ın Akıncı rolüyle adeta yerli süper kahraman gibi maceradan maceraya koşacağı dizi, büyük merak konusu.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Müge Boz, Serhat Onat, Deren Talu, Didem İlselel, Erkan Bektaş gibi isimler de rol almakta. Kötülerin korkulu rüyası olan Akıncı için, biraz daha bekleyeceğiz!

Zira dizinin yılbaşından önce yayınlanması pek mümkün görünmüyor! En azından son gelen kulis bilgileri bu yönde. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından eğer yeni bir değişiklik olmazsa, Akıncı dizisinin ancak Ocak ayında izleyici ile buluşacağı bilgisini vermekte.

Dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp’in de 4 bölüm stok çekildikten sonra ekrana gelmesini planladığı bilgisi verilmekte. Çekimleri başlayan dizinin görünen o ki izleyici ile buluşması için zaman var.

Bu süre zarfında yeni tanıtımların ekrana gelmesi bekleniyor ama yayınlanan 3 tanıtımıyla büyük dikkat çekmeyi başardı. Kötülerin yeni korkulu rüyası olmaya gelen Akıncı’nın “Hiçbir suç cezasız kalmaz” misyonuyla İstanbul sokaklarında adalet arayışına çıkışını izleyeceğiz dizide.

Aksiyonu bol ve Hollywood filmlerini aratmayan dizinin nasıl bir karşılık alacağı ise şimdiden merak konusu.

İşte Akıncı dizisinin 3. fragmanı:

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 13 Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 14 Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 15 Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 16 Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 17 Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 18 Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin fantastik dizisi Akıncı, bir süre daha gelemiyor! 19