Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız’ın yeni dizisi Akıncı’dan şaşırtan karar!

Şükrü Özyıldız’ın yeni dizisi Akıncı’dan şaşırtan karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yen sezonda dikkat çeken dizilerden birisi de Akıncı… NTC Medya tarafından hazırlıkları devam eden Akıncı dizisinin yönetmen koltuğunda Veli Çelik oturuyor. atv’de ekrana gelecek olan dizinin okuma provalarına önümüzdeki hafta başlanacak.

Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’yi buluşturan dizinin çekimlerine Temmuz sonu veya Ağutos başında başlanması bekleniyordu. Ancak, çekimlerin başlama tarihi gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 17 Ağustos’a alındı.

Birçok dizi ekibi pandeminin 2. dalgası düşünülerek erken sete çıkmaya başlamışken Akıncı dizisinin Ağustos ayının 3. haftasında sete çıkacak olması şaşırttı. Dizinin stok bölümleri çekilir ise Eylül ayında başlayabilir mi, yoksa Ekim ayına mı kalır bu da merak konusu… Akıncı dizisi sete geç başlayacağı için ekrana gelmesi de diğer yeni dizilere nazaran geç olabilir.

Geçtiğimiz ay yeni dizisi hakkında açıklama yapan Şükrü Özyıldız’ın kendisini kampa aldığı da ortaya çıkmıştı. Oyuncu, “Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Şu an kendimi kampa almış durumdayım” şeklinde konuşmuştu. Hatırlanacağı üzere Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi daha önce Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide birlikte rol almıştı.

Dizide Tolga Tekin, Berrin Arısoy ve Deren Talu’nun da yer alacağı daha önce ortaya çıkmıştı.