Ana sayfa Dizi Haberleri Nizamı Alem’de Buğra Gülsoy – Hatice Şendil ve Ekin Koç – Sevda Erginci partner uyumu nasıl olacak?

Nizamı Alem’de Buğra Gülsoy – Hatice Şendil ve Ekin Koç – Sevda Erginci partner uyumu nasıl olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan en dikkat çeken dizilerden birisi de TRT1’de yayınlanacak olan Nizamı Alem… Selçuklu Devleti dönemini anlatan dizide hem taht mücadelesi ekrana gelecek hem de Haşhaşiler ile olan büyük savaşa değinilecek.

Türkiye’de Selçuklu dönemi az bilinmesine rağmen, çok da merak edilen bir tarihi dönem… Her ne kadar bir dizi olsa da Nizamı Alem ile birlikte izleyicilerin Selçuklu Devleti’ne olan ilgisini artıracak bir proje olması bakımından önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Dizide çok önemli isimler rol alacak. Canlandıracakları karakterler ve partnerlik durumları da dikkatleri çekecektir. Buğra Gülsoy, Selçuklu’nun en ünlü sultanı Melikşah’a hayat verecek. Melikşah’ın eşi olan Terken Hatun’un tarihte önemli bir yeri var ve bu karaktere de uzun süredir ekrandan uzak olan Hatice Şendil hayat verecek. Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil uyumu ve enerjisi nasıl olacak merakla bekleniyor.

Nizamı Alem dizisinde bir önemli ikili de Sultan Melikşah’ın oğlu olan ve Selçuklu Sultanı Ahmet Sencer’e ise Ekin Koç hayat verecek. Ekin Koç’un partneri ise Sevda Erginci ve Turna karakterini canlandıracak.

Akli Film tarafından titizlikle hazırlanan proje, yeni sezonun en büyük prodüksiyonlarından birisi olarak görülüyor. Dizide dengeleri değiştirecek Elçin Hatun karakterini ise Leyla Lydia Tuğutlu hayat verecek.