Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Arzu’su Tülin Özen ekrana dönüyor!

Ufak Tefek Cinayetler’in Arzu’su Tülin Özen ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000’li yılların başlarından bu yana oyunculuk kariyerini sürdüren Tülin Özen, önemli yapımlarda boy gösterdi. Beyaz Gelincik dizisinde Meryemce olarak dikkatleri çeken oyuncu, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de de Handan Sultan olarak izleyici karşısına geçmişti.

Kariyerinde birçok dizi ve sinema filmi projesi bulunan Tülin Özen, yeni sezonda yeniden ekranda boy gösterecek. Geçtiğimiz aylarda Netflix’in Bir Başkadır isimli dizi projesi ile gündeme gelen Tülin Özen’in tv8 dizisi için el sıkıştığı konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu, Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinden teklif aldı. Net bir açıklama olmasa da tarafların anlaştığı konuşuluyor.

Binnur Kaya’nın yanı sıra Ecem Uzun’un da diziye katıldığı ortaya çıkmıştı. Tülin Özen gibi, Meriç Aral ile de el sıkışıldığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu karakteri ile en son 2018’de ekranda yer alan oyuncu, yeni sezonda bu sefer tv8’in dizisi için ter dökecek.