Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sümeyye Aydoğan, Barbie filminden sonra ortaya çıkan trende katıldı!

Sümeyye Aydoğan, Barbie filminden sonra ortaya çıkan trende katıldı!

tarafından ker_def

Dönence dizisiyle bu sezonun etkili çıkışlarından birisini daha yapan Sümeyye Aydoğan, yaz döneminin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Oyuncunun yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de sosyal medyada sıklıkla konuşulduğunu görmekteyiz.
Sümeyye Aydoğan’ın Barbie pozları da yine hayranları tarafından çok konuşuldu…

Kanal D’nin her Salı ekrana gelen dizisi Dönence’nin güzel yıldızı Sümeyye Aydoğan’ın Barbie pozları ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Sümeyye Aydoğan, Barbie filminden sonra ortaya çıkan trende katıldı! 8

Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı.

Bu akıma Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Dönence’de “Gece” karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan da katıldı. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de çok konuşulan Sümeyye Aydoğan pembe kıyafetleri ile objektif karşısına geçti.

Sümeyye Aydoğan, Barbie filminden sonra ortaya çıkan trende katıldı! 9

İzmir Foça’nın eşsiz güzelliğini izleyici ile buluşturan, farkındalık hikayesi ile de seyircinin büyük beğenisini kazanan dizinin oyuncu kadrosunda; Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, , Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler de bulunuyor.

Yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği Dönence yeni bölümleri ile her Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…