Ana sayfa Sosyal Medya Sümeyye Aydoğan’ın sahne arası pozu hayranlarını mest etti!..

Sümeyye Aydoğan’ın sahne arası pozu hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan gençlik dizisi Duy Beni, pek çok genç oyuncunun tanınması için güzel bir fırsat oldu.

Liselerde öğrenciler arasında yaşanan zorbalığa dikkat çeken Duy Beni’de yıldızı en çok parlayan isimlerden biri de ‘Melisa’ karakterini canlandıran oyuncu Sümeyye Aydoğan oldu.

Güzel oyuncuya ilgi bir anda arttı. Genç oyuncu, dizinin sevilmesinden sonra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündem olmaya başladı. Aydoğan’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarını mest etti.

Sümeyye Aydoğan'ın sahne arası pozu hayranlarını mest etti!.. 8

Sahne arasında pozunu yayınlayan oyuncu; “Bornozumu giyerim keyfime bakarım” notunu düştü. Dizide son derece kötü, hain ve kibirli bir karakter olan ‘Melisa’yı başarıyla canlandıran Sümeyye Aydoğan performansıyla dikkat çekiyor.

Sümeyye Aydoğan'ın sahne arası pozu hayranlarını mest etti!.. 9

Hayranları, sosyal medyada da oyuncuya övgü dolu yorumlarda bulunuyorlar. Oyuncunun sosyal medyadaki son selfiesi de bu yorumlardan nasibini aldı.

Binlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafın altına oyuncunun takipçileri tarafından; ‘Seni çok seviyorum’ ve ”Bu kadar güzel olamazsın!’ şeklinde pek çok yorumda bulundular. Oyuncu aynı zamanda, Duy Beni’de’ Ozan’ karakterini canlandıran Utku Coşkun’la da güzel bir uyum yakaladı.