Ana sayfa Dizi Haberleri Süreyya-Faruk aşkı OUT, Garip-Esma aşkı İN! İstanbullu Gelin’de Siren bile şok oldu!

Süreyya-Faruk aşkı OUT, Garip-Esma aşkı İN! İstanbullu Gelin’de Siren bile şok oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star’ın sevilen dizisi İstanbullu Gelin’e sadece Süreyya ve Faruk aşkı mı damga vuruyor sanıyorsunuz!

Hep gençler aşık olacak değil ya! Ailenin her üyesi aşkla kavrulup dururken Esma Hanım boş mu duracak? Yıllar önce es geçtiği aşkına yeniden kavuşan Esma Hanım, Süreyya ve Faruk’u bile gölgede bırakacak bir romantizmle aşkını yaşıyor.

Çocuklarının yaşadığı aşkları sonuna kadar sorgulayan ve her durumda karışmak için fırsat kollayan Esma, kendi aşkına ise öylesine sahip çıkıyor ki kimseye tek bir laf bile söyletmiyor!

Garip ve Esma’nın bir araya geldiği sahneler o kadar çok romantizm ve aşk kokuyor ki izleyenleri gülümsetiyor. Özellikle dün akşam Defne Samyeli’nin oynadığı Siren ve eski kocası Garip’in telefon konuşmaları, dizinin en eğlenceli bölümlerinden biriydi.

Zira Garip, Esma’yla olan birlikteliğini Siren’e anlatmak için hayli çabalamak zorunda kaldı. Siren’in yanlış anlamaları ve durumu algılayamaması karşısında gülümseten konuşmalar yaşandı.

İki usta oyuncu Tamer Levent ve İpek Bilgin’in hayat verdiği Esma ve Garip’in sahneleri, dizinin son dönemde en çok beklenilen anları arasına girmeyi de başardı. Aşklarını artık saklamak istemeyen Garip’in Siren’le konuştuğu o anlarda ise Esma daha bir gururlandı. Siren ise şaşkınlıktan küçük dilini yutmak üzereydi!

İşte o sahne: