Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner günlerdir ser verip sır vermiyordu! Sonunda sürprizi belli oldu!

Aslıhan Güner günlerdir ser verip sır vermiyordu! Sonunda sürprizi belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemde olan Aslıhan Güner, sosyal medya hesabından bir süredir takipçilerine güzel bir sürprizin gelmekte olduğu izlenimini veriyor ve merakta bırakıyordu. Oyuncunun paylaşımlarını gören hayranları, heyecanla bekliyordu.

Sonunda Aslıhan Güner’in sürprizi ortaya çıktı! Üstelik sürprizin içinde Kuzey Yıldızı dizisinde birlikte oynadığı partneri İsmail Demirci ile dizide Sefer’i oynayan Toygan Ayanoğlu da vardı!

Aslıhan Güner günlerdir ser verip sır vermiyordu! Sonunda sürprizi belli oldu! 10

Kuzey Yıldızı’nı izleyenler için keyifli bir sürpriz geliyor! Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un Yılbaşı Özel programında Kuzey Yıldızı dizisinin oyuncuları da rol aldı!

Aslıhan Güner günlerdir ser verip sır vermiyordu! Sonunda sürprizi belli oldu! 11

Skeçlerde oynayacak olan Demirci, Güner ve Avanoğlu’nun görüntüleri, Güldür Güldür Show’un yılbaşı için hazırlanan bölümünün fragmanının yayınlanması ile ortaya çıktı!

Aslıhan Güner günlerdir ser verip sır vermiyordu! Sonunda sürprizi belli oldu! 12

Aslıhan Güner’in ‘Küçük bir yılbaşı sürprizimiz var da…’ notuyla yayınladığı üstteki fotoğrafından sonra hayranları merak içindeydi. Oyuncunun üzerindeki kıyafetin Kuzey Yıldızı dizisindeki haliyle ilgisi yoktu. Bir başka sürprizi olduğu anlaşıldı ama ser verip sır vermedi Güner.

Ve dün akşam Güldür Güldür Show’un yılbaşı gecesi için hazırlanan özel bölümünde ortaya çıktı durum! Aslıhan Güner de ekrandaki yayınının ardından sosyal medya hesabından fragmanı paylaşarak sürprizi bir kez de kendisi açıkladı.

Aslıhan Güner günlerdir ser verip sır vermiyordu! Sonunda sürprizi belli oldu! 13

İşte Güldür Güldür Show Yılbaşı özel programı: