Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019 yarışmasına Sabriye Şengül dopingi! Sabriye ilk yarışmada ne yaptı?

Survivor 2019 yarışmasına Sabriye Şengül dopingi! Sabriye ilk yarışmada ne yaptı?

tarafından ker_def

Şubat ayının başından bu yana tv8 ekranında devam eden ve büyük ilgi gören Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında müthiş mücadele devam ediyor.

Her iki takıma da yeni isimlerin katıldığı programda Türk takımına katılan kişi geçtiğimiz yıllarda yarışmaya damga vuran isimlerden Sabriye Şengül olmuştu.

İddialı bir giriş yapan Sabriye, Survivor 2019’un 26 Şubat Salı akşamı ekrana gelen 16. bölümünde hırsıyla dikkatleri üzerine çekti.

Türk takımının yeni yarışmacısı Sabriye Şengül ilk kez parkura çıktı. Melisa ile birlikte mücadele eden Sabriye ilk oyununda Elpida ile karşı karşıya geldi.

Survivor Türkiye Yunanistan’da 16.bölümde oynan ödül oyununda Sabriye Şengül’ün ilk performansı da izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Elpida ile karşılaşan Sabriye ilk oyununda skor alamadı. Fakat herşeye rağmen ödül oyununu Türk takımı kazandı.

Survivor 2019 yarışmasına Sabriye Şengül dopingi! Sabriye ilk yarışmada ne yaptı? 7

Sabriye Şengül, Survivor’a dahil olduğu gün yaptığı, ‘Yunan takımını çok şeker, tatlı buluyorum’ açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ödül oyunu öncesinde konuşan Sabriye Şengül, ‘Geçtiğimiz sezon 64-66 kiloyla geldim. Şimdi 59 kiloyum. Baya değişiklik var. Parkurda kendimi merak ediyorum. Arkadaşlarıma destek olmaya ve motive etmeye geldim. Benim gelmemle takım daha da güçlenecek’ dedi. Yeniden Survivor’a katılan Sabriye’nin duygulanması da dikkat çekti.