Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi 22. bölümünde Züleyha yüzündeki maskeyi çekip atıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 22. bölümünde Züleyha yüzündeki maskeyi çekip atıyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 22. yeni bölümünde Züleyha üzerindeki maskeyi atıp gerçeğe dönüyor!

28 Şubat Perşembe akşamı atv ekranında 22. bölümüyle izleyeceğimiz Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde duygusal yoğunluklar ön planda olacak.

Özellikle Züleyha cephesinde artık Yılmaz’a karşı derinlerden gelen sevgi iyice açığa çıkıyor. Demir ise Züleyha’yı ezeli rakibine kaptırmanın hırsını yaşıyor.

Yılmaz, Müjgan ve Züleyha arasında duygu karmaşası yaşarken benzer durum Fekeli ile Hünkar hanım arasında da yaşanıyor.

Üstü kapatılmaya çalışılan gerçekler gün yüzüne çıkacak.

Peki Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 22. yeni bölümünde neler yaşanacak?

Bir Zamanlar Çukurova’nın 28 Şubat Perşembe ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Büyük Hanım’ın ortadan kaybolması tüm konağı ayağa kaldırmıştı! Neyse ki Demir Yaman, annesi Hünkar’ı ahalinin de yardımıyla buluyor!

Züleyha, oğlu Adnan için taktığı maskeyi, Yılmaz ve Müjgan dedikodularına dayanamayınca bir kenara bırkıyor. Çukurova’ya damga vuracak bir itirafta bulunuyor; “Ben bir tek Yılmaz’ı sevdim. Elimde değil, kalbimin sahibi o. Vur, kır, öldür beni istediğini yap ama bunu değiştiremezsin, kalbimin sahibini değiştiremezsin”.

Bu sözler karşısında çılgına dönen Demir Yaman, Züleyha’yı kovuyor ama oğlu Adnan’ı vermemeye kararlı. Peki Demir, uğruna her şeyi feda edebileceği Adnan’ın, kendi oğlu olmadığını duyunca ne yapacak?

Apar topar doğuma gittiğini düşünen Müjgan, arabada kendisine çekilen silahla burun buruna geliyor. Kendini insan hayatı kurtarmaya adamış olan Müjgan Doktor, ölümün soğuk nefesini ensesinde hissediyor.

Masada tüm hevesi, coşkusu ve Müjgan için aldığı yüzükle başbaşa kalan Yılmaz, buluşmaya gelmeyen Müjgan’ın peşine düşüyor. Çukurova’ya gelecek sürpriz misafirler öyle şeyler söyleyecek ki yer yerinden oynayacak!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle Perşembe günü ATV’de!