Ana sayfa TV Programları Survivor 2019’da 4 Türk yarışmacıya büyük ceza! Acun Ilıcalı cezaları açıkladı!

Survivor 2019’da 4 Türk yarışmacıya büyük ceza! Acun Ilıcalı cezaları açıkladı!

tarafından ker_def

Survivor 2019 yarışmasının 44. bölümü 9 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Programda yapılan konseyde Sude ve Melisa arasında kimin adadan ayrılacağı heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, adaya veda edecek ismin Melisa olduğunu açıkladı.

Televizyon Gazetesi Detay – Ilıcalı, Dominikli bir kaptan yardımıyla dışarıyla bağlantı kurduklarını öğrendiği yarışmacılarla ilgili bilgi verdi.

Dışarıya bilgi yollayan ve iletişim kuran 4 yarışmacıya yaptırım uygulayacaklarını söyleyen Acun Ilıcalı, “Survivor’da kurallar ihlal edildiği zaman hepsinin bir yaptırımı olmak zorunda. Bu arkadaşlarımız Yusuf, Okay, Büşra ve Melisa. 4 arkadaşımız ihlal yaptığı için ödüllerden yararlanma konusunda yaptırım başladı. Sayılarında daha sonra kararlaştırıp söyleyeceğiz. Bazı ödüllerden yararlanamayacaksınız” diye konuştu.

Ne Yaşanmıştı?

Acun Ilıcalı, ada konseyinde verdiği bilgilere göre; Yusuf, Okay, Büşra ve Melisa kendilerini oyun parkuruna ulaştıran Dominikli tekne kaptanı aracılığıyla sevdiklerine mesajlar gönderdi.

Ayrıca küçük çocuğu olan yarışmacılar için de sürpriz bir karar açıklayan Acun, Seda ve Kyriakos çocukları ile telefon konuşması yapacakları söyledi.