Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir ve Nefes’in öpüştüğü fragman, Youtube’da rekor kırdı! Sen Anlat Karadeniz, resmen uçtu!

Tahir ve Nefes’in öpüştüğü fragman, Youtube’da rekor kırdı! Sen Anlat Karadeniz, resmen uçtu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, yayınlanmaya başladığı günden beri izleyicilerin sabırla bekledikleri romantik sahneyle Çarşamba akşamına damgasını vurdu.

Nefes ve Tahir’in yakınlaşmasını isteyen, iki aşık gibi öpüşmelerini bekleyen izleyiciler, sosyal medyadan yorumlar yağdırıyorlardı.

Sonunda istenen gerçekleşti ve üstelik romantizmin resmen dibine vurdular!

Tahir ve Nefes’in birbirlerine aşklarını itiraf ettikleri o gece, sabaha kadar deniz kenarında suların içinde, kumsalda yürüyüp birbirlerine aşkla sarıldıkları, kalp şeklinde havai fişeklerin ışığında elele, göz göze, dudak dudağa kalmaları, izleyenleri hem çok mutlu etti hem de şaşırttı.

Tahir ve Nefes'in öpüştüğü fragman, Youtube'da rekor kırdı! Sen Anlat Karadeniz, resmen uçtu! 7

Uzun süredir beklenen gerçekleşmişti. Dizinin takipçileri, 29. bölümün 2. tanıtımını görür görmez şoke olmuştu. Tanıtımı defalarca izlediğini söyleyenler bile olmuştu.

Sahnenin tamamını görmek için heyecanla yeni bölümü bekleyen izleyiciler, Youtube’da adeta tanıtımı izlemek için birbirleriyle yarıştılar.

Fragman 24 saat dolmadan 1.7 milyon kişi tarafından izlenmişti. Son rakam ise 3 milyon 190 binin üstüne çıkmış durumda.

İşte 29. bölüm 2. tanıtımı:

29. bölümde Nefes ve Tahir’in romantik anlarının yer aldığı video da Youtube’da 1 milyon 600 binin üzerinde kişi tarafından izlendi.