Ana sayfa Sosyal Medya Tam bir şirine… Şükran Ovalı ve Caner Erkin’in kızları Mihran Ela’nın son halini gördünüz mü?

Tam bir şirine… Şükran Ovalı ve Caner Erkin’in kızları Mihran Ela’nın son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı, 2017 yılının Ocak ayında futbolcu Caner Erkin ile dünya evine girmişti. Oyuncu, 2018’in Ağustos ayında da kızı Mihran Ela’yı kucağına almıştı. Çift, kızlarının bir kaç aylıkken yaşadığı bir sağlık problemi nedeniyle zor günler geçirmişti.

Mihran Ela şimdilerde sağlıklı ve tam bir şirine. Erkin çifti kızlarının üstüne titriyor. Çok fazla kızlarıyla ilgili paylaşım yapmadıkları için de hayranları minik kızlarını arada bir görüyorlar. Son olarak ise Bayram’da Şükran Ovalı hem kızına hem de takipçilerine bir sürpriz yaptı.

Şükran Ovalı, tatile gittiği Alaçatı’da yakın arkadaşı olan Doğa Rutkay’ı ziyaret etti. Yaptıkları paylaşımdan anlaşıldığı kadarıyla ikili en çok çocukları yokken görüşmüşlerdi. Malum Doğa Rutkay’ın da Piraye ve Rutkay Kerim isimli ikiz çocukları var.

İşte iki arkadaş ilk kez çocuklarını bir araya getirerek bir sürprize de imza atmışlardı. Mihran Ela ve Doğa Rutkay’ın ikizleri sevimli sevimli oynarken, anneleri de resimlerini çekip paylaştılar.

Bu paylaşımla birlikte Mihran Ela’nın son halini de görmüş oldu Şükran Ovalı’nın hayranları. Minik Ela’nın daha çok annesine benzediği de bu paylaşımlarda görülüyor.

İşte miniklerin o eğlenceli anlarından yansıyanlar:

Tam bir şirine... Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızları Mihran Ela'nın son halini gördünüz mü? 9

Doğa Rutkay da instagram hesabından paylaşımda bulundu ve şöyle yazdı: “Yıllar sonra kavuşmak ne güzel oldu be Şükran. Kolumuzda bebelerle çok…”

Şükran Ovalı da fotoğrafı kendi hesabında paylaştı, eşi Caner Erkin de eşinin paylaşımına “İnanılmaz” notuyla yorum yaptı.

Tam bir şirine... Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızları Mihran Ela'nın son halini gördünüz mü? 10

Piraye, Rutkay ve Mihran bebekler ise birbirleri ile uyumlu halleri ile takipçilerin kalplerini kazandı.

Tam bir şirine... Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in kızları Mihran Ela'nın son halini gördünüz mü? 11