Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin kadınları, korku filminden çıkmış kare ile ne demek istiyor?

Yasak Elma dizisinin kadınları, korku filminden çıkmış kare ile ne demek istiyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni sezon çekimleri Temmuz başında başlamıştı. Sette çekilen fotoğraf ve videoları sosyal medyadan sık sık takipçileriyle paylaşan oyuncular, diziye merakı da gittikçe arttırmakta. Özellikle Eda Ece’nin paylaşımları ilgiyle izlenirken, Şevval Sam da zaman zaman heyecan yaratan paylaşımlara imza atıyor.

Dizide Ender karakterini oynayan Şevval Sam, Yıldız karakterini oynayan Eda Ece ve geçtiğimiz sezon Şahika karakteriyle diziye dahil olan Nesrin Cavadzade, kamera önünde birbirlerinden hiç hazetmeyen, entrikaları hiç bitmeyen kadınları canlandırıyorlar.

Ancak kamera arkasında durum hiç de öyle değil! Bu üç güzel ve başarılı oyuncu, her fırsatta hem birbirlerinin başarılarını övmekten çekinmiyor hem de birbirlerine iltifat yağdırıyorlar. Kamera arkasında da iyi bir iletişim tutturdukları görülen 3 oyuncu, dizinin sosyal medya sorumlusu gibi çalışıp, her fırsatta izleyicinin ilgisini çekecek paylaşımlara imza atıyorlar.

Son olarak Şevval Sam, sette çekilen bir fotoğraflarını instagram’dan paylaşarak “Bomba gibi geliyor” dedikleri dizinin yeni sezonu için heyecanı katladı. Sam’ın paylaştığı fotoğrafta adeta korku filminden fırlamış iki uzun tırnaklı ve biri siyah, biri kırmızı ojeli el görünüyor. Bir balonu tutan bu ellerin altına Şevval Sam “Neler oluyooo?” notunu düşerek heyecanı katlamaya çalışmış.

Her fırsatta benzer merak ettirici yorumlar ve paylaşımlar yapan oyuncular, dizinin yeni sezonunun çok başka geldiğinin de sinyalini veriyorlar. Zaten fragmanda Şahika ve Ender’den sonra Yıldız’ın da hapse girmiş olduğu görüntüler, izleyiciyi çok şaşırtacak yeni hikayelerin geldiğinin de bir göstergesi.

Bakalım Yasak Elma, nasıl sürprizlere gebe…

Yasak Elma dizisinin kadınları, korku filminden çıkmış kare ile ne demek istiyor? 7