Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu, yeni dizisi Nizam-ı Alem için sıkı bir eğitim alıyor

Leyla Lydia Tuğutlu, yeni dizisi Nizam-ı Alem için sıkı bir eğitim alıyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak geçtiğimiz yıl tv8’de yayınlanan Kızım dizisiyle gelen Leyla Lydia Tuğutlu, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Kızım dizisinde birlikte rol aldıkları Buğra Gülsoy ile aynı dizide yeniden buluşan Tuğutlu, bu kez TRT’nin yeni sezon projesinde rol alıyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Nizam-ı Alem dizisi, sezonun iddialı projeleri arasında gösteriliyor. Bir dönem dizisi olan Nizam-ı Alem için oyuncular bir süre önce imaj çalışmalarının yanı sıra eğitimlerine de başladı. Geçtiğimiz günlerde Buğra Gülsoy, dizideki kostümlerini giymiş ve sırtı dönük bir şekilde verdiği pozu paylaşmıştı.

Leyla Lydia Tuğutlu, yeni dizisi Nizam-ı Alem için sıkı bir eğitim alıyor 8

İmaj çalışması yapılan oyuncunun uzun saçları dikkat çekmişti. Leyla Lydia Tuğutlu ise at binerken çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı. Oyuncunun yeni projesinde bol bol at bineceği de anlaşılmış oldu.

Selçuklu devletini anlatan, taht savaşlarının yanı sıra Haşhaşiler ile olan mücadelenin sergileneceği dizinin hazırlıkları sürüyor. Başrolde yer alan Lelya Lydia Tuğutlu da yeni dizisine yaz döneminde zorlu da olsa sıkı eğitimlerle hazırlanmakta.

İşte oyuncunun instagram’dan son paylaşımı:

Leyla Lydia Tuğutlu, yeni dizisi Nizam-ı Alem için sıkı bir eğitim alıyor 9