Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın olayını ti’ye aldı izleyiciler dizi başlayacak sandı!

Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın olayını ti’ye aldı izleyiciler dizi başlayacak sandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında yeni bölümleri ile izleyicilere veda eden Çocuklar Duymasın dizisi, hala gündem olmayı sürdürüyor. Birol Güven, 2002 yılında başlayan ve aralar verse de günümüze kadar gelen diziyi ileride yeniden çekeceklerini ve defteri kapatmadığını söylemişti ve 2023 yılını işaret etmişti.

Pınar Altuğ ise yeniden çekilir ise yine Meltem rolünü oynamak isteyeceğini anlattı. Tamer Karadağlı ise, artık dizinin miadını doldurduğunu ve aynı rolle anılmak istemediğini söyledi. İşte bu açıklamalar son 1 yıldır birçok kez farklı mecralarda yer aldı.

Tamer Karadağlı, artık dizinin ömrünü tamamladığını açıklamasına rağmen sorular hiç bitmedi. Ünlü oyuncu da artık her röportajda farklı bir açıklama yaparak, aynı şeyi tekrar tekrar soran muhabirlere bundan sonra birbirinden çelişkili açıklamalar yapacağını söyledi.

Tamer Karadağlı’nın “Eylül’de çekimlere başlıyoruz” şeklindeki sözlerini gerçek olduğunu sananlar ise yeni sezonda Çocuklar Duymasın dizisinin ekrana geleceğini sandı.

Ancak böyle bir durum yok. Tamer Karadağlı, aynı şeyi sürekli söylediği halde yeniden sorulmasına tepki olarak böyle konuştu. Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili bir gelişme yok.