Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisi müjdesini verdi!

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisi müjdesini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinin taş fırın erkeği Haluk olarak akıllarda yer edinen Tamer Karadağlı’nın Savaşçı dizisine katılacağı yönünde iddialar vardı. Bu konu usta oyuncuya soruldu.

Karadağlı, “Bakalım. Şimdi bir şey söylemeyelim” diyerek detay vermek istemedi ama teklif yapıldığını da doğrulamış oldu. Oyuncunun ekrana dönüşünü hayranları heyecanla bekliyor. Şu sıralarda koronavirüsü nedeniyle çekimleri ertelenen Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı’yı izleyiciler ne zaman görür bilinmez ama şimdiden canlandıracağı karakter de belli.

Karadağlı ile anlaşma sağlanması durumunda Göktürk Albay karakterine hayat vereceği belirtiliyor. Oyuncu ayrıca koronavirüs önlemlerini de aldı. Annesinin arabasına kolonya koyduğunu gülerek anlatan Karadağlı, “Evden mümkün olduğunca çıkmamaya özen gösteriyorum. Ellerimi bol bol yıkıyorum. Herkesin yapması gereken zaten bu. Hijyene dikkat etmek ve temizliğe dikkat etmek” dedi.

Tiyatro oyununda da yer alan oyuncu, tüm Türkiye çapında devlet ve özel tiyatroların ve bütün oyunların iptal edildiğini de belirtti. Karadağlı’nın röportajını videodan izleyebilirsiniz: