Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’a yapılan şantajın detayları ortaya döküldü!

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’a yapılan şantajın detayları ortaya döküldü!

tarafından ker_def

Ünlülerin sosyal medya hesaplarını ele geçirip, şantaj yapan hacker çetesinin yazışmaları ortaya çıktı.

Çocuklar Duymasın dizisiyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı, bir dönem sosyal medya hesaplarının hacklenmesi konusunda sıklıkla gündeme gelmişti.

Onlar dışında başka ünlüler de aynı konudan şikayetçiydi. Sezen Oksu, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik gibi isimler de aynı çetenin kurbanı olmuştu.

Sabah Gazetesi’nden Fatih Ulaş’ın haberine göre, savcılığın delil olarak dava dosyasına koyduğu yazışmalar şaşırttı. Ünlülere şantaj yapan ve kendilerini Ducky Layne grubu olarak tanıtan hacker’ların, WhatsApp grupları kurdukları, profillerinde de “Sosyal medya hesap uzmanı, kapanmış, silinmiş, çalınmış sayfalar kurtarılır” şeklinde tanıtımlar kullandıkları aktarıldı.

O yazışmalardan bazıları şöyle:

Ducky (Gökyar Ş.): Ünlü diyorsanız alayı ile konuşurum 8.000 ünlü var rehberde.

Sanık Veysel D.: Yüzlerce hesap çaldım, sizlerle beraber Solmaz Kağan hesabı en son çalıp beraber sattık, tüm sanal paramı biriktirip dünya turu attım.

Kanka: Bakırköy’de butikçiyi hackledim, az para veriyorlar, eskisi gibi değil, kurtarmaya 4.000 fiyat çekiyorum zorla 3’e indiriyorlar.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'a yapılan şantajın detayları ortaya döküldü! 7

A.Halit Ç.: Kanka adamlar numaramı bulup bana yazıyor, parayı aldın bari hesabı ver diye.

Bahar Ç.: Bayağı vukuat yaptık en kısa sürede görüşelim… Her gün hesap çal insanlarla uğraş benim hesabımı geri verecek misin bana, bununla uğraşıyorum, seni bulacağım diyor, gel bekliyorum gelmezsen.

Elimde 15.000 ünlü numarası var, ünlülerin telefon rehberinden çektiğimi sürekli liste yapıyorum.