Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı’dan çok şaşırtan Çocuklar Duymasın açıklaması: Devam etse bile…

Tamer Karadağlı’dan çok şaşırtan Çocuklar Duymasın açıklaması: Devam etse bile…

tarafından zk zk

Ekranların en uzun süreli dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın, son olarak Kanal D’de yayınlanmış ve final yapmıştı.

Dizinin yapımcısı Birol Güven, bir final olmadığını, bir kaç yıl sonra yeniden çekilebileceği şeklinde durumu izah ederken, Çocuklar Duymasın’ın vazgeçilmez ismi Tamer Karadağlı’dan ilginç bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde uzayan sakalları ve saçlarıyla motor üzerindeki fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan Tamer Karadağlı, seyahatin ardından döndüğü İstanbul’da TRT FM canlı yayınına katıldı.

Kalust Şalcıoğlu’nun ‘Radyo Sahnesi’ programına konuk olan oyuncu, Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili olarak yaptığı açıklama ile şaşırttı.

Karadağlı, “Çocuklar Duymasın dizisinin artık devam etme ihtimali yok. Dizi devam etse de artık Çocuklar Duymasın’da tekrar oynamayı düşünmüyorum” dedi.

YouTuber ve sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmalarını da doğru bulmadığını dile getiren Tamer Karadağlı, “Yakında beyin ameliyatı da yaparlar” diyerek konu ile ilgili tavrını ortaya koydu.

Tamer Karadağlı'dan çok şaşırtan Çocuklar Duymasın açıklaması: Devam etse bile... 7