Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Karadağlı’ya kızı Zeyno’dan başkası bu soruları soramazdı!

Tamer Karadağlı’ya kızı Zeyno’dan başkası bu soruları soramazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde Taşfırın erkeği Haluk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tamer Karadağılı, geçtiğimiz günlerde kızı Zeyno’nun magazinciler gibi soru hazırlayıp kendisine sorduğu canlı yayın ile çok konuşuldu.

Kızından bu kadar iddialı sorular geleceğini tahmin etmeyen Tamer Karadağlı, biraz şaşırdığını söyledi. Ünlü oyuncu, magazincilerin kendisine bu soruları soramayacağını, o kadar rahat olamayacaklarını da belirtti.

Tamer Karadağlı, “Her ne kadar sert görünsem de kimseye ters davranmıyorum. Çünkü magazinciler de kendi işlerini yapıyor. Bunu kişisel olarak algılamamak gerekiyor” dedi.

Zeyno’nun kimsenin soramadığı soruları, kimsenin soramayacağı şekilde babasına sorması aslında düşünülmüş bir durumda. Tamer Karadağlı, soruları daha önceden görmediğini de anlattı.

Çok güzel ve esprili bir yayın olduğunu anlatan Tamer Karadağlı, tencere – tava takıntısı ile ilgili konunun gündeme gelmesinin de ilginç olduğunu belirtti.

Peki Zeyno ne sormuştu? Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.. Tamer Karadağlı röportajını ise videodan izleyebilirsiniz.

Zeyno’nun sorduğu sorular ünlü oyuncunun özelini de ortaya çıkarttı. Boğazına düşkün olan Karadağlı, sürekli yemek yaptığı için dibi tutmayan ve iyi pişiren tencere-tava takıntısı olduğunu söyledi.

“Parmak arası terlik asla giymem. Öyle şıpıdık şıpıdık gezmek bana olmaz” diyerek Taşfırın Haluk gibi tavır sergileyen Tamer Karadağlı, bir kadında aradığı özelliklerin ise zeka, sıcaklık ve samimiyet olduğunu ifade etti.

Bir hayranı ile aşk yaşamayı asla kabul etmeyeceğini anlatan Tamer Karadağlı, evlilik konusunda ise “Aklımdan hiç geçmiyor” diyerek düşünmediğini ifade etti.

En büyük eserinin kızı Zeyno olduğunu belirten oyuncu, “İyi ki seni yapmışım, iyi ki baban olmuşum. Şan, şöhret, para, kariyer hiçbirinin önemi yok. En büyük eserim sensin kızım” dedi.

Tamer Karadağlı’nın en büyük korkusu da ortaya çıktı, kızından uzak kalmak…