Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez, çok istediği şey, Mucize Doktor dizisinde gerçekleşti!

Taner Ölmez, çok istediği şey, Mucize Doktor dizisinde gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Ali Vefa karakterini canlandırdığı Mucize Doktor dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Hem ülkemizde hem de yurt dışında popülerliğini hızlı bir şekilde artırdı.

Mucize Doktor, 2019-2020 sezonunun en başarılı yapımı olarak sektöre büyük bir heyecan kattı. Bu büyük başarının arkasında ise Taner Ölmez’in harika oyunculuğu bulunuyor. Ancak, dizinin bir de görünmez kahramanı var. O kişi de, Güney Kore dizisi Good Doctor’dan diziyi uyarlayan senarist Pınar Bulut.

Ezel ve Suskunlar dizilerinin büyük başarısının ardından Mucize Doktor da Pınar Bulut’un kariyerine altın harflerle yazıldı. TÜRSAK Vakfı’nın youtube kanalında yayınlanan Senaryo Sohbetleri isimli programın konuğu Pınar Bulut ve Taner Ölmez oldu. Programın moderatörlüğünü yönetmen Bora Talat Oyacı yaptı.

Taner Ölmez, en çok çalışmak istediği kişilerden birisinin de Pınar Bulut olduğunu ilk kez söyledi. Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisinden ilk teklif geldiğinde senaryonun üzerinde Pınar Bulut’un adını görünce hemen okuduğunu ve çok etkilendiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, “Çok çalışmak istediğim, heyecan duydum birisi” dedi. Ali Vefa karakterinin kendisi için bir mucize olduğunu anlatan Taner Ölmez, şöyle konuştu:

“Böyle bir işin ülkemizde olmasına çok sevindim. İkinci en büyük mutluluğum da bu role beni düşünmelerine çok sevindim. Evrende böyle bir şeyin dolaşıp bana gelmesi beni çok mutlu etti. Ben oyunculuk yapıyorum. Oyuncu adayıyım, daha oldum demek istemiyorum. Önümde çok uzun bir yol var. Oldum demekten çok korkuyorum. Oyunculuk uzun bir maraton. Daha ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum.”