Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisinin başarısının sırrını verdi!

Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisinin başarısının sırrını verdi!

tarafından ker_def

Hafta boyunca “Geleceği Tasarlamak” temasıyla iş ve markalar dünyasına ilham veren Brand Week Istanbul’da üç günlük maraton sona erdi. Maratonun finalinde konuklar arasında Mucuze Doktor dizisinin ünlü isimleri de vardı.

Otizmli bir doktorun hayatını konu alan FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un oyuncuları, yazar ve yapımcısının yer aldığı “Geleneksel Medyada Mucize Başarılar” oturumunda ise geleneksel medyada başarıya ulaşma yolculuğuna değinildi.

Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez ise; dizinin başarısının uyum ve yapılan işi benimsemekten geçtiğini belirtirken “Bu işte birilerine dokunduğumu hissediyorum ve bu paha biçilemez bir duygu” sözleriyle anlattı.

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, insanların cesaret edemediği bir konuyu ele almalarının yanı sıra, toplum içinde herkese umut aşılayan bir dizi olmasının bu başarıyı getirdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Bu projede otizmin bir sembol olduğunu düşünüyorum. Toplum içinde hepimizin kendimizi çok kötü hissettiği zamanlar oluyor. Sadece fiziken değil, bazen ruhen de kendimizi sınırlandırılmış hissediyoruz. Bu aslında hepimizin başarıya kavuşma yolcuğu.”