Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Taner Ölmez’in bu hayatta tek bir sermayesi var!

Taner Ölmez’in bu hayatta tek bir sermayesi var!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, ikinci sezonuyla da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez de müthiş performansı ile ilk bölümden bu yana övgü üstüne övgü alıyor… Oyuncu Taner Ölmez Brand Week Istanbul sahnesindeydi.

Finish’in su tasarrufuna dikkat çekmek için başlattıkları Suyuna Sahip Çık projesinin yüzü olan Taner Ölmez, yaşadığı deneyimi paylaştı. Son 30 yılda 10 gölümüzün kuruduğu gerçeği üzerine böyle bir proje öne çıkartılmıştı.

Kuyucuk projesinin yüzü Taner Ölmez, projeye dahil olduktan sonra yastığa başını rahat koyduğunu ifade etti. Bir oyuncunun hayatında anlamlı işler yapma meselesine değinen Taner Ölmez, şu sözleriyle dikkatleri çekti:

“Oyunculuk bir adım yukarı çıkıp bir şeyler anlatma meselesi. Bize ve geleceğimize iyi gelecek projelerde olmamız gerekiyor. Ben işimi samimiyetle yapıyorum. Tek sermayem de bu. Medyatik gücümüzü iyi şekilde kullanmak istiyorum. Rol modeller olabiliriz.”