Ana sayfa Sosyal Medya ‘Halit Argun ölü evi’ yazısıyla başladı, Talat Bulut’un videosunun sonu sürprizli bitti!

‘Halit Argun ölü evi’ yazısıyla başladı, Talat Bulut’un videosunun sonu sürprizli bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinden bir Talat Bulut geçti. Artık bu sözü söyleyebiliriz. Ünlü oyuncu dizinin setinde arkadaşları tarafından farklı şekillerde vedalarla yollandı… Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un katıldığı pastalı veda buluşmasından sonra Talat Bulut’un yaptığı paylaşım ise herkesi fena halde güldürdü.

“Halit Argun ölü evi” yazısının yer aldığı kapının açılması ile birlikte dizi ekibinin ellerinde hareketsiz bir şekilde taşınan Talat Bulut, daha sonra canlanıyor ve arkadaşları ile birlikte dans ederek diziye vedasını kutluyor.

Talat Bulut’un instagram hesabında yer alan bu video takipçilerini bir hayli eğlendirdi. Oyuncunun diziden ayrılırken bile şovunu yaptığını belirten dizi hayranları, “Çok alemsin Talat Bulut” diye yorumlarda bulundu.

Ata Benli, “İyi insanlar hep mi erken gider” diye espri yaparken, Doğaç Yıldız ise “Sen muhteşem birisin” diyerek ünlü aktörün bu hallerine çok güldüğünü emoji ile gösterdi.

Takipçilerinin “Alemsizin, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” şeklindeki yorumları ve veda sözleri de sosyal medyaya yansıdı.

Dizi boyunca instagram hesabından birçok eğlenceli paylaşım yapan usta oyuncu, diziye adeta güle oynaya veda ettiğini de bu paylaşımı ile göstermiş oldu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Öldü dediler ! Omuzlar da taşındım… Reji @oko08 @furkancepnii Omuzlar @erenmurathan @ersenmakar @mehmetpamukcu1 Ve görünmeyen sevdiklerim

Talat Bulutt (@talatbulutt)’in paylaştığı bir gönderi ()