Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’ndan sonra ne kadar değişti! Peki hangi ünlü ile evli?

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’ndan sonra ne kadar değişti! Peki hangi ünlü ile evli?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ikinci sezonu ile devam etmekte olan Kuzey Yıldızı dizisinin başrolünde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci yer alıyor. İkilinin uyumları çok başarılı ve enerjileri de oldukça yüksek.

Eğlenceli bölümlerle Cumartesi akşamlarının neşesi konumundaki dizi totalde reyting performansı ile de birinciliğin abonesi konumunda… Kuzey Yıldızı dizisinde yer almasından sonra İsmail Demirci’deki değişim de dikkatleri çekiyor.

Demirci, birçok hayranının bildiği üzere ünlü oyuncu Hande Soral ile evli… İkili, dizinin çekimleri nedeniyle uzun süreler ayrı kalmak durumunda kalıyor… Geçen sezon da Ordu’daki çekimler nedeniyle eşini yalnız bırakan İsmail Demirci, pandemi nedeniyle çekimler ertelenince eşine kavuşmuş ve bu dönem ünlü çiftin yeniden uzun zamanlar birlikte zaman geçirmeleri konusunda iyi bir gelişme olmuştu.

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı'ndan sonra ne kadar değişti! Peki hangi ünlü ile evli? 8

Şimdilerde ise İsmail Demirci yeniden Ordu’da çekimlerde yer alıyor ve eşinden ayrı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu diziye başlamadan önce sosyal medyaya pek de ilgisi yoktu.

Nadiren paylaşım yapardı ama dizide popülerliği arttıktan sonra sosyal medyada esprili paylaşımları ile hem ilgi görüyor hem de hayran kitlesini artırıyor.

Hesabının 1 milyon takipçiye ulaşmasını da az kaldı. 18 bin civarında yeni takipçi ile birlikte İsmail Demirci, 1 milyon hedefine ulaşacak.

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı'ndan sonra ne kadar değişti! Peki hangi ünlü ile evli? 9