Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada bir takipçisi Nükhet Duru’yu çileden çıkardı!..

Sosyal medyada bir takipçisi Nükhet Duru’yu çileden çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Gain dijital platformu için çekilen Aslında Özgürsün isimli diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü sanatçı Nükhet Duru sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Nükhet Duru, instagram hesabından yaptığı bir paylaşıma takipçisinden gelen yanıtı twitter hesabından ifşa ederek takipçisine tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı kendisine “Çok şımarık davranıyorsunuz… Daha yerinde hareket ederseniz iyi olur” diyerek yorumda bulunan bir sosyal medya kullanıcısına, “Benim yaşım, benim yaşlılığım benim kararım!” sözleriyle tepki gösterdi.

Nükhet Duru’nun sosyal medya hesabından yayınladığı ‘öpücük’ pozuna, bir takipçisi şu mesajı yolladı: “Çok şımarık davranıyorsunuz, yakışmıyor size. Biraz daha yerinde hareket ederseniz iyi olur.’

Sanatçı Nükhet Duru, sosyal medyada kendisine ‘Şımarık’ yorumunda bulunan takipçisine şu ifadelerle yanıt verdi; “Sevgili dinleyicim; benim yaşım, benim yaşlılığım, benim kararım! İstersem evde oturup örgü örüp kedilerimle vakit geçirmeyi, istersem setlerde neşeli videolar çekmeyi seçerim.

İster dizlerimin ağrısına rağmen dans ederim, ister işim yoksa bütün gün uyur emeklilik yaşarım. Eleştirilerinizde daha nesnel ve anlayışlı olmanızı öneririm.”

Nükhet Duru Zuhal Olcay ve Perihan Savaş ile birlikte Gain için çekilen başrollerinde Deniz Çakır ve Bade İşçil’in yer aldığı Aslında Özgürsün adlı dizide rol alıyor.