Ana sayfa Sosyal Medya Tarık Emir Tekin’in Bir Peri Masalı’ndaki partneri Alina Boz ve sevgilisiyle pozu çok konuşulur!

Tarık Emir Tekin’in Bir Peri Masalı’ndaki partneri Alina Boz ve sevgilisiyle pozu çok konuşulur!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz  dizisinde canlandırdığı ‘Selçuk Dağcı’ karakteriyle yıldızı parlayan Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz’in finalinin ardından yeni sezonda Fox TV’de Bir Peri Masalı adlı dizide başrolde izleyici karşısına çıktı.

Bir Peri Masalı’nda ilk başrol deneyimini yaşayan oyuncuya Alina Boz eşlik ediyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen Tarık Emir Tekin bir süredir beraber olduğu Fransız kız arkadaşı Sofia ile dizideki partneri Alina Boz’u bir fotoğraf karesinde buluşturdu.

Partneri ve sevgilisiyle fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan yakışıklı oyuncu, gerçek hayattaki ve dizideki partneriyle  beraber verdiği pozla hayranlarını adeta mest etti.

Tarık Emir Tekin'in Bir Peri Masalı'ndaki partneri Alina Boz ve sevgilisiyle pozu çok konuşulur! 7

Bir Peri Masalı’nda ‘Onur’ karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin ile dizide Melis’ karakterini canlandıran Alina Boz yaptıkları açıklamada, 2015 yılından bu yana tanıştıklarını ve birlikte dizide rol aldıkları için de memnun olduklarını belirtmişlerdi.

Alina Boz, “Birlikte bir dizi yapmamız bence çok güzel oldu” diyerek partnerinden memnuniyetini dile getirirken Tarık Emir Tekin ise, “Bizim mesleğimizde güvendiğin insanla çalışmak çok güzel bir lüks sağlar insana” diye konuşmuştu. Arkadaş olmalarının bir güven ortamı yarattığını belirten ikili, sette bir hayli rahat oldukları için de mutlu.