Ana sayfa Sosyal Medya Tarzım şekil! Burak Deniz öyle farklı bir hava yaydı ki, şaşırmamak elde değil

Tarzım şekil! Burak Deniz öyle farklı bir hava yaydı ki, şaşırmamak elde değil

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz, farklı tarzı ve fiziği ile dizi hayranlarının jön olarak tabir ettiği oyuncular arasında bulunuyor… Son yıllarda öne çıkan bir başarıya da sahip olan Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisiyle kariyeri adına büyük adımlar attı.

En son Dilan Çiçek Deniz ile birlikte Yarım Kalan Aşklar isimli dizide yer alan Burak Deniz, Blu TV’de yakında hayranları ile yeni rolüyle buluşacak. Ancak ünlü oyuncunun yeni sezondaki asıl sürprizi Maraşlı isimli dizi projesi olacak.

Tims&B’nin tarafından hazırlıkları devam eden dizinin yayınlanacağı kanal atv olarak belirlendi. Burak Deniz de başrolü kabul etti. Burak Deniz’e bir kadın partner aranıyor ve kim olacağı da merak konusu…

Ünlü oyuncu ise şu günlerde başarısının meyvelerini topluyor. En son Episode dergisinin kapağında yer alan Burak Deniz, özel bir çekim de gerçekleştirdi. Bu özel çekimin görüntülerini instagram hesabından yayınlayan oyuncu, “Emeği geçen herkese içten teşekkür” notu ile birlikte videoyu yayınladı.

“Tarzım şekil, önümden çekil” diye bir tabir vardır. Tam da Burak Deniz’in bu çekimdeki hallerini anlatıyor… Ünlü oyuncu farklı bir tarz ve ifade ile hayranlarının yine gözüne girdi.