Ana sayfa Sosyal Medya Tarzını sevsinler! Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çiftinin oğullarının son halini görmeniz lazım

Tarzını sevsinler! Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çiftinin oğullarının son halini görmeniz lazım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Engin Hepileri ve şu sıralar Fox TV’de Kamera Arkası programını sunan Beyza Şekerci, oğulları Can ile mutlu bir aile tablosu çizmekteler. Oyuncu çiftin sevimli oğlu Can, 2018’in Ekim ayında doğmuştu. İki yaşını henüz dolduran Can, sevimliliğiyle sosyal medyada da dikkat çekiyor.

2017 yılında evlenen Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, yaz aylarını İzmir’in Urla ilçesinde yaptırdıkları tek katlı taş evlerinde geçiriyor ve keyifli anlarını da sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Şu sıralar iş sezonu başlayınca çift, İstanbul’a taşındı. Oyuncu çiftin sevimli oğulları Can’ın son hali ise görenlerin içini ısıtıyor.

Can’a hava aldırmak için biraz yağmurlu ve kapalı da olsa dışarı çıkarmış ailesi. Şapkası, paltosu, ve ayakkabıları ile adeta tarz bir kıyafetle yağmurun bıraktığı su birikintisine bakıyor Can.

Can’ın bu sevimli ve tarz halini annesi Beyza Şekerci instagram sayfasından paylaştı.

İşte o paylaşım:

Su birikintileri???? Can

Tarzını sevsinler! Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çiftinin oğullarının son halini görmeniz lazım 7