Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde, Melisa Sözen çok başarılı ama atladığımız bir şey var!

Kırmızı Oda dizisinde, Melisa Sözen çok başarılı ama atladığımız bir şey var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok konuşulan, en dikkat çeken dizilerinin başında Kırmızı Oda dizisi geliyor. Bu sezon gerçek hayat hikayelerinden alınan diziler, adeta ekrana damgasını vuruyor. Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gibi Kırmızı Oda da Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplardan alınmakta.

TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, ekrana geldiği ilk günden beri çok sarsıcı sahnelerle konuşuluyor. Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın hikayesi ile birlikte Melisa Sözen’in oynadığı Alya karakteri de izleyenleri her bölüm çok etkileyen olaylarla ekrana gelmekte.

Melisa Sözen, Alya karakterini o kadar başarılı oynuyor ki Kırmızı Oda dizisinde ön plana çıkıyor. Ancak bir noktayı da atlamamak gerek! Alya’nın hikayesini dinlerken iki oyuncu var ki izleyiciler sosyal medyada onların hakkının da teslim edilmesi gerektiğini yorumluyorlar.

Dün akşam (6 Ekim) 10. bölümüyle ekrana gelen dizide Alya, hayatındaki en dehşet anı ilk kez paylaştı Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım ile. Aslında kitabı okuyanlar biliyordu ama dizide bu sahnenin verilip verilmeyeceği merak konusuydu.

Annesi şizofren olan Alya, babası, babaannesi, tüm ailesi tarafından itilmiş, hor görülmüş, şiddet görmüş, hiç sevilmemiş bir çocuktu. Ancak Alya’ya asıl dehşeti yaşatan olay ise dün akşam aktarıldı.

Alya’nın annesi, onu önce bir sandalyeye bağlayıp sonra karşısında kendisini asıyor. Dehşet içinde annesinin ölümünü izleyen ve saatlerce cesedi ile kalan Alya, babasının gelmesiyle sandalyedeki iplerden kurtulabiliyor.

Alya’nın yaşadığı bu dehşeti dinlerken hem ekran başındaki izleyiciler hem de Doktor Hanım, resmen yerinden sıçradı…

İşte bu sahnede Alya’nın çocukluğunu oynayan küçük oyuncu Nazlı Irmak Tanrıverdi ve annesini oynayan başarılı isim Cemre Melis Çınar’ı da ayrıca tebrik etmek gerekiyor. Alya’nın geçmişini anlattığı o sahnelerin ilk gününden beri bu iki isim, müthiş bir oyunculuk sergiledi.

Kırmızı Oda dizisinde, Melisa Sözen çok başarılı ama atladığımız bir şey var! 8

Bu nedenle Melisa Sözen’in oyunculuğu ile birlikte onları da anmak gerektiğini özellikle vurguluyor dizinin takipçileri.

Alya’nın küçüklüğünü oynayan Nazlı Irmak Tanrıverdi, 7 yaşında. Kırmızı Oda dizisi de onun ilk deneyimi. Ancak o kadar başarılı bir iş çıkarıyor ki muhtemelen onu önümüzdeki günlerde başka dizilerde de çokça göreceğiz.

Kırmızı Oda dizisinde, Melisa Sözen çok başarılı ama atladığımız bir şey var! 9

Cemre Melis Çınar ise 1991 Ankara doğumlu bir oyuncu. 2005 yılından beri oyunculuk yapıyor. Yaralı Kuşlar, Bir Umut Yeter, Kaçak Gelinler, Elif, Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de rol almış bir isim.

İşte Alya’nın herkesi dehşete düşüren o dehşet anları…