Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisine Güvercin dizisinden sürpriz transfer!

Zümrüdüanka dizisine Güvercin dizisinden sürpriz transfer!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Zümrüdüanka dizisine yeni ve sürpriz bir isim daha katıldı. Dizinin yeni sezonunda katılan isimlere bir yenisi daha eklenmesi, diziyle ilgili hikayenin de genişlemesi anlamına geliyor. Yoluna yeni sezonda yine iddialı bir şekilde devam eden Zümrüdüanka dizisine gelen usta isim Menderes Samancılar oldu.

Show TV’de bir süre önce final yapan Güvercin dizisinde oynuyordu Menderes Samancılar. Dizi, geçtiğimiz sezon başlamıştı ancak pandemi süreci nedeniyle verilen aranın ardından final yapması kararı çıktı. Final bölümü çekildikten sonra da yeni sezonda yayınlandı ve veda etti.

Menderes Samancılar, başrolünde oynadığı dizinin finalinin ardından Zümrüdüanka dizisine geçti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide artık Menderes Samancılar’ın Zümrüdüanka kadrosunda olduğu müjdesi geldi.

Zümrüdüanka dizisine Güvercin dizisinden sürpriz transfer! 7
Usta oyuncunun diziye 19. bölümden sonra Behram karakteri ile katılacağı belirtiliyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadığı ve Pastel Film imzalı Zümrüdüanka dizisine Samancılar, ayrı bir heyecan katacak.