Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 7 Haziran Özeti 93. Bölüm Fragmanı Yemek Dükkanı Açılır

Tatlı Bela 7 Haziran Özeti 93. Bölüm Fragmanı Yemek Dükkanı Açılır

tarafından ker_def

Tatlı Bela 7 Haziran Özeti 93. Bölüm Fragmanı Yemek Dükkanı Açılır

Tatlı Bela geçen bölümünde Asta pansiyon sahibi Chowski’nin desteği ile yemek işi yapmak için tüm malzemeleri almış tek eksik ise yemek yapmak için gerekli olan sebze türü şeyler kalmıştır.
Tatlı Bela 93. Bölüm Özeti

Asta kamyonda satmak için yiyecek malzemesi almak ister. Ancak paraları olmadığı için ne yapacağını düşünmektedir. Bu sırada zor zamanlarda harcansın diyerek Ajju tarafından verilen altınlar dökülür. Asta hemen Chowski ile bu altınları bozdurmaya gider. Fakat arkalarında Apsara onları adım adım takip etmektedir.

Asta altınları bozdurur ve paraları eline alır. Apsara ise onları gözden kaçırmıştır. Asta ile Chowski birlikte eve gelirler. Asta endişelidir çünkü bu altınların bozdurulmasını Slok istememektedir. Asta Chowski’ye altınların bozdurulması ile ilgili olarak Slok’a bir şey söylememesini ister. Apsara ise onları dinlemektedir.

Mala aynı Ankush gibi hareketler yapmaktadır. Evde kendisinden başka biri yaşamıyor gibi özgürce hareketler yapıyor. Evdeki pervaneyi hiç gereği yokken çalıştırıyor. Ajju ve Kalindi sakin sakin onunla konuşurlar. Bu arada Varad Nirancan’ın tuttuğu dedektif ile ofisinde görüşüyor. Varad babasının teklif ettiği paranın 4 katını teklif eder. Ayrıca Slok ile ilgili olarak yanlış bir anlama olduğunu babasının bu aralar psikolojik sıkıntılar yaşadığını bu yüzden böyle şeyler düşündüğünü söyler. Hatta Slok ile görüştüğünü söyleyerek dedektifi ikna etmeye çalışıyor ve bunu da başarıyor. Nirancan’a ise Slok’u arıyormuş gibi görünmesini dedektiften istiyor.

Mala ise Kalindi ile konuşur ve Ankush’u çok sevdiğini ancak bu evde yaşayamayacağını söyler. Kalindi’den mal varlıklarını Ankush’a vermesini ister. Kalindi malda mülkte gözüm yok yeter ki Ankush düzelsin diye hayıflanır. Mala’dan onu düzeltmesini istiyorlar. Mala bu durumu Ankush ile görüşeceğini söylüyor.

Slok Asta ile konuşur. Asta herşeyi hallettiğini söyler. Ancak Slok bu paranın nasıl temin edildiğini soruyor. Asta ise Chowski’den borç aldığını söyler. Slok iyice kıllanmıştır. Çünkü Chowski daha önce para vermemiştir. Durumu öğrenmek için Chowski’nin yanına giden Slok ondan gerçekleri öğrenir. Slok ikna olmuş bir vaziyette pansiyona döner.

Apsara Slok ile konuşmasında Asta’nın altınları bozdurduğunu kendisine inanmıyorsa Asta’ya sormasını ister. Slok Asta’ya bu durumu soruyor. Asta ise daha önce kuyumcudan aldığı sahte altınları gösteriyor. Slok altınların bozdurulmamış olduğunu görünce rahatlıyor. Dedektiif Nirancan ile görüşmesinde Slok’u bulamadıklarını ancak büyük ihtimalle başka bir şehirde olabileceğini bu yüzden bulmanın güçleştiğini söyler. Nirancan bu duruma sert tepki verir ve başka bir dedektif ile anlaşmaya karar verir.

Mala Ankush ile konuşmasında Kalindi’nin tüm mal varlığını vermeye hazır olduğunu ancak Ankush’un değiştiğinde bunu sağlayabileceğini söyler. Ankush hemen yeni rolüne adepte olur. Süt dökmüş uysal kediye döner. İlk işi Kalindi’nin yanına gidip özür dilemek olur. Ajju ile de iyi geçinmeye başlar. Yemek işi için her şey hazırdır. Tabelası bile hazırlanmıştır. ANJELİ’NİN YEMEKLERİ Slok tabelayı görünce çok sevinir. Asta hayalinde işler yoluna gidecek ve Anjeli’yi de yanlarına alarak mutlu bir yuva kuracaktır.

İlk günlerde işler iyi olmasa da sonraki günlerde işler düzene girecektir. Slok’un getirdiği TV’ de işlerin artmasına sebeb olacaktır. Slok’a başka bir şirketten iş teklifi de gelince Asta çok seviniyor. Varad ise bir türlü kendisini kabul ettirememenin etkisiyle üzülmektedir. İşyerinde yaptığı sunum sonrasında sunumun kalitesinden çok Slok ismi ön plana çıkınca VArad çılgına döner ve bunu Sojal ile paylaşır. Sojal eşine hak vermeye başlar. Slok ise iş teklifi için gittiği şirkette çok güzel bir sunum yapmıştır.