Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı İntikam’da Leyla Tuğutlu ile Furkan Andıç birbirine çok yakıştı

Tatlı İntikam’da Leyla Tuğutlu ile Furkan Andıç birbirine çok yakıştı

tarafından ker_def

tatliintikam1

* Dizinin önümüzdeki bölümlerinde neler olacak?
– Tankut’un bir şartı var. Eğer Pelin onu kabul ederse gelişen olayları göreceğiz. Tankut tatlı tatlı intikamını alacak.

* Pelin ile Tankut yeni bir gençlik idolü olur mu?
– Olsunlar, çok da sevinirim. İnsanlar yeni yüzler ve yeni şeyler arıyor. Bizimle beraber bunun heyecanını yaşamaları çok güzel. Dizinin yeni bölümlerini merak ediyorlar, internette yorumlar yapıyorlar. Her şey çok güzel gidiyor.

Oyuncu olmasaydım müzikle ilgilenirdim

* Oyunculuğun dışında müzisyen kimliğiniz de var… Şarkı da söylüyorsunuz değil mi?

– Müzik eğitimim var ama müzisyenim diyemem. Küçük yaşta piyano çalmaya başladım. Konservatuvarda piyano, solfej eğitimi aldım. Orası çok disiplinliydi ve bana ağır gelmişti. Ortaokuldaydım ve okuldan çıkıp oraya gidiyordum. Gece geç saatlerde eve dönüyordum. Bu beni yoruyordu. O yüzden bırakmak istedim. Tam ergenlik dönemime denk geldi. Ardından Anadolu lisesindeyken, modellik yapmaya başladım. Sonra Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katıldım ve birinci oldum. Bu yarışma, bana oyunculuk kapılarını açtı. Şarkı söylemek gibi bir iddiam ise yok. Kulağım var ama çok iyi sesim olduğunu düşünmüyorum. Bu arada dizilerde şarkı söylemek şu sıralar popüler. Önümüzdeki bölümlerde belki söyleyebilirim.