Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tek paylaşımlarıyla olay oldular! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, iki gündür sosyal medyayı sallıyor!

Tek paylaşımlarıyla olay oldular! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, iki gündür sosyal medyayı sallıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazinin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, evliliklerinin 2. yılını kutluyor.

Evcen ve Özçivit, dün birbirlerini sosyal medyadan da kutladılar. İkilinin kendi instagram hesaplarında yaptıkları paylaşımlar, bir anda sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük dikkat çekti.

Nisan ayında oğulları Karan’ı kucaklarına alan çift, mutlu beraberlikleriyle konuşulmakta.

2. evlilik yıldönümlerinde önce Burak Özçivit’ten bir paylaşım gelmişti. Özçivit, paylaşımına bir not yazmadı ama düğün gününün tarihini ve ikinci yıllarını temsilen rakamla belirtip bir de kalp işareti koydu.

Aşağıdaki paylaşım bir anda büyük ilgi topladı. Burak Özçivit’in paylaşımı, bir gün içinde 1 milyon 300 bini geçen bir sayıya ulaştı ve 17 binden fazla mesaj aldı.

Tek paylaşımlarıyla olay oldular! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, iki gündür sosyal medyayı sallıyor! 8

Özçivit’in ardından yaklaşık iki saat sonra da eşi Fahriye Evcen’den daha önce hiç yayınlanmamış bir düğün fotoğraflarıyla birlikte “Bakışların hep kalbime aksın böyle.. Seni seviyorum ?❤️” mesajıyla aşağıdaki fotoğraf geldi.

Fahriye Evcen’in bu paylaşımı 2 saat içinde 800 bine yaklaşırken, bir gün sonra ise 1 milyon 150 bine yakın beğeni ve 10 binden fazla yorum aldı.

Çift yaptıkları paylaşımla iki gündür adeta sosyal medyayı salladılar. Türk ve yabancı pek çok hayranı çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve sevgilerini iletmeye devam ediyorlar.

İşte Fahriye Evcen’in olay olan paylaşımı:

Bakışların hep kalbime aksın böyle.. Seni seviyorum ?❤️ @burakozcivit #2ndAnniversary

Tek paylaşımlarıyla olay oldular! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, iki gündür sosyal medyayı sallıyor! 9