Ana sayfa Dizi Haberleri Tek tek yazdı, anlattı! Berker Güven, Alev Alev setine veda mesajıyla dikkat çekti

Tek tek yazdı, anlattı! Berker Güven, Alev Alev setine veda mesajıyla dikkat çekti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Berker Güven, Vatanım Sensin dizisinde oynadığı Yunanlı Alexi ile izleyici karşısına çıktı ilk olarak. Televizyon ekranlarındaki bu ilk deneyimi ile izleyenlerin beğenisini kazanırken dikkatleri de çekmişti.

Ardından, Zalim İstanbul dizisinde izleyicinin beğenisini kazanan bir rolle ekranlara geldi. Engelli bir gence hayat veren oyuncunun değişen imajıyla tanınması ise bazı izleyiciler için zor oldu.

Berker Güven, sakalları ve saçları uzamış haliyle ekrana gelirken, oynadığı Nedim Karaçay karakteri ile de büyük dikkat çekmeyi başardı.

Zalim İstanbul dizisinin ardından ise bu kez Show TV’de ekrana gelen Alevlerin Ardında dizisinde yine izleyicinin gönlünü çaldı!

Başta izleyenleri ‘gıcık’ eden bir ama sonrasında kendisini affettiren ve sevdiren bir adama dönüştü hayat verdiği İskender karakteri. Yine de finalde yaptıkları nedeniyle cezasını çekmek üzere hapse gitmekten kurtulamadı!

Berker Güven, 1994 doğumlu bir oyuncu. Henüz yolun başında ama yapımcıların şimdiden dikkatini çekmeyi başarmış yetenekli bir isim. Kariyerinde sessiz ama derinden bir çıkışa geçmiş durumda.

Oyuncu, Alev Alev dizisinin bu haftaki finalinin ardından instagram’da bir yazı kaleme aldı. Oyuncu, diziye veda ederken kurduğu özenli cümlelerle dikkat çekti.

Yapımcı firma Ay Yapım’ın sette pandemi koşullarında aldığı sıkı önlemlere teşekkür ederken, oyuncu arkadaşlarına ve özellikle karşılıklı zor sahnelerde oynadığı dizide abisini oynayan Cem Bender’e, yönetmenlere, birlikte pek çok sahneyi paylaştığı partneri Hazar Ergüçlü’ye, tüm sete ve senaristlere özenli cümlelerle yazdığı bir mesajla veda etti.

Oyuncu arkadaşlarıyla da pozlarını paylaştı. İşte Berker Güven’in vedası…

Tek tek yazdı, anlattı! Berker Güven, Alev Alev setine veda mesajıyla dikkat çekti 10

Tek tek yazdı, anlattı! Berker Güven, Alev Alev setine veda mesajıyla dikkat çekti 11

Tek tek yazdı, anlattı! Berker Güven, Alev Alev setine veda mesajıyla dikkat çekti 12

Tek tek yazdı, anlattı! Berker Güven, Alev Alev setine veda mesajıyla dikkat çekti 13