Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel de bakmaya doyamadı!

Hande Erçel de bakmaya doyamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynamaya başladıktan sonra hayran sayısını giderek büyüttü Hande Erçel. Genç oyuncu, son dönemin en popüler, en çok konuşulan genç kadın oyuncularından birisi oldu.

Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen oyuncu, Kerem Bürsin ile ekran birlikteliği sonrası birbirlerine çok yakıştırıldı. Uzun süre aralarında aşk dedikodusu çıksa da hep yalanladılar.

Son olarak sezon arasında ise Maldivler tatilinde, aşklarını ilan ettiler. Şimdilerde dizinin yeni sezonu için heyecanla bekleniyorlar. 9 Haziran’da yeniden ekrana dönecek olan ikili, şimdiden yaz sezonunun da en çok konuşulanları arasına girmeye adaylar.

Yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da devam eden dizinin yoğun geçen çekimlerinden sonra 1,5 aylık ara verildi ve yeniden çekimler geçtiğimiz hafta başladı.

Hande Erçel, şu sıralar yoğunluktan çok fazla instagram paylaşımı yapamıyor ama yine de hayranlarını habersiz bırakmadı.

Oyuncu, geçtiğimiz gün İstanbul’da gökyüzündeki bulut ve ışık oyunlarının seyre doyulmadığı anlarda aşağıdaki fotoğrafları çekerek takipçileriyle paylaştı.

Hande Erçel de bakmaya doyamadı! 8

Bu görsel şölen karşısında herkes gibi büyülenen oyuncu, fotoğrafları kolaj olarak yayınladı ve “Hepsi bugünün. Bakmaya doyamadığım bir gökyüzüydü” notunu düştü.

Oyuncu ayrıca çok sevdiği sevimli dostuyla da aşağıdaki pozunu paylaştı son olarak…

Hande Erçel de bakmaya doyamadı! 9