Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek 17. bölüm fragmanı, özeti ve yeni bölümden tüm detaylar!

Tek Yürek 17. bölüm fragmanı, özeti ve yeni bölümden tüm detaylar!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek, yaz boyunca ekranda yer almaya devam edecek. Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar gibi önemli isimleri buluşturan dizinin 17. yeni bölümü ise 20 Haziran Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak.

TRT 1 izleyicilerinin büyük bir ilgiyle izlediği dizisi “Tek Yürek” 20 Haziran Perşembe günü saat 20.00’da on yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen “Tek Yürek” dizisi on yedinci bölümünde sevenlerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Sevilen dizide bu hafta Ümit Besen konuk oluyor.

Peki, merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan 17. bölümünde neler olacak?

Videodan 17. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz ve haberimizin devamında da yeni bölümün ayrıntılarını bulabilirsiniz:

Ekibin şampiyonluk sevincine, Ekrem’in kestiği ceza gölge düşürür; Sait’in dükkana ve Akif’in tamirhaneye kilit vurdurmuştur. Bu sırada kimse yaklaşan tehlikenin farkında değildir; Akif’in yaşadığını anlayan kan davalıları tekrar peşine düşmüştür. Selçuk’un boş boğazlığı, Akif’i net bir tehlikenin içine itecektir.

Diğer yanda, şampiyon ekibe güzel bir sürpriz yapmak için kafa kafaya veren Halit ve İlknur’un çabaları, büyük bir yanlış anlamaya yola açar. İkisinin konuşmalarına kulak misafiri olan Yaren, Halit ve İlknur’un nikah hazırlığı yaptığını zanneder. Yusuf’un yapabileceklerinden endişe duyan ekip panik olur. Ancak Halit, ekibe gerçekten de
unutamayacakları bir sürpriz yapmış, Ümit Besen’i şampiyonluk pikniğine davet etmiştir.

Bütün bu telaş içinde Yiğit ve Deniz, aşklarını Halit’e fark ettirmeden yaşamaya çalışırlar. Yusuf, Aslı’nın mahalleden ev alma fikriyle şaşkına dönerken, Oğuzhan Şenay’a duyduğu hislerin heyecanı içindedir. Sait ise hem dükkanını, hem gençlerin güvenini kaybetmiş olmaktan yıkılmıştır. Bu arada hayatı tehlikede olan Akif’i kurtarmak için Halit ve Murat Başkan harekete geçerler.

Yiğit ise babasından ne kadar uzak durmak istese de, Sait’e ve Akif’e üzülür. Canlı yayında yapılacak röportaj teklifini kabul eder, Ekrem’i alt etmeye kararlıdır. Kameraların karşısına geçen Yiğit, başarılarının hikayesini anlatacaktır. Belki de Ekrem’in de hikayesine değecek, onun büyük yalanını açık edecektir. Bunu yapmamasını istiyorsa, Ekrem Yiğit’in şartlarını kabul etmek zorundadır.

“Tek Yürek” 20 Haziran Perşembe Saat 20.00’da TRT 1 Ekranlarında!