Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tek Yürek’in Oğuzhan’ı Atakan Yılmaz, Kanal D dizisiyle kariyeri için büyük fırsat buldu!

Tek Yürek’in Oğuzhan’ı Atakan Yılmaz, Kanal D dizisiyle kariyeri için büyük fırsat buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle 2019 yılında buluşan Tek Yürek dizisi, 22 bölüm sürmüştü. Dizide genç oyuncu Atakan Yılmaz, Oğuzhan Özgür karakterine hayat verdi. Başarılı bir performans ortaya koyan Atakan Yılmaz, sonrasında ise bir süre ortalarda görünmedi.

Menajerimi Ara isimli diziye Caner karakteri ile konuk olan Atakan Yılmaz, ayrıca Bonkis isimli dijital dizi projesinde de Salih karakterini canlandırdı. Genç oyuncuya kendisini daha iyi gösterebileceği yeni bir rol teklifi geldi…

Atakan Yılmaz’ın Kanal D’nin yeni romantik komedi dizisi ile anlaştığı haberini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. NTC Medya tarafından çekimlerine yakında başlanacak olan Aşkın Tarifi isimli dizide Atakan Yılmaz da yerini aldı.

Aşkın Tarifi, yemek kültürü ile harmanlanan bir proje olarak dikkatleri çekiyor. Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı dizide şimdiye kadar netleşen isimler de var.

Serra Arıtürk, Doğulu’nun başroldeki kadın partneri olacak. Cem Davran, Alper Saldıran ve Yasemin Çonka gibi önemli isimler de dizinin projesinde yer alıyor. Atakan Yılmaz için Aşkın Tarifi isimli yeni dizi kariyeri için önemli bir sıçrama yapabileceği bir proje olarak görünüyor.