Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde başrollerden rol çalan iki isim var!

Teşkilat dizisinde başrollerden rol çalan iki isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisi çok başarılı bir şekilde ilerliyor… İlk sezonda büyük çıkış yapan ve bunu ikinci sezona da taşımayı başaran Teşkilat’ın başrolünde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ı görüyoruz. Bu iki isme; Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Gürkan Uğur gibi isimler eşlik ediyor.

İkinci sezonda da çok ilgi çeken, müthiş reytingler alan ve sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturmayı başaran Teşkilat dizisinde, iki oyuncu başrollerden adeta rol çalıyor.

Bu iki isim Sedar Yeğin ile Ahmet Uğur Say… Dizide istihbarat ekibine masa başından destek veren Uzay ve Gürcan karakterleri hikayeye büyük renk katıyor. İki oyuncunun başarılı performansları ve karakterlerin hikayedeki kilit önemi de dikkat çeken diğer detaylar…

Teşkilat dizisinde başrollerden rol çalan iki isim var! 7

Aksiyonu bol olan dizinin en önemli kısmı ise istihbaratın nasıl toplandığı, ekiplerin nasıl yönlendirildiği, planlamaların nasıl yapıldığı gibi konular… İşte bu detaylarda Uzay ve Gürcan karakterleri karşımıza çıkıyor.

Serdar Yeğin ve Ahmet Uğur Say, dizinin aslında iki kilit karakterine hayat veriyor. İsimleri başrolde yazılmamış olsa da her ikisinin de performansı ve hikayedeki etkinliği ile başrollerden rol çaldığını söyleyebiliriz.

Ekibin analisti Uzay, operasyonların planlamasını yaparken her daim bir adım sonrasını düşünmek zorunda. Siber güvenlik uzmanı Gürcan ise aşılmaz denilen duvarları aşıyor ve sahadaki ekip arkadaşlarını en kritik bilgilerle besliyor. Bu ikili de Teşkilat dizisinin etkisini daha da artıran isimler olarak ekranda yer almaya devam ediyor.