Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisindeki ayrılık herkesi şok etti! Şimdi herkesin aklında tek bir soru var!

Teşkilat dizisindeki ayrılık herkesi şok etti! Şimdi herkesin aklında tek bir soru var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in iki sezondur büyük bir başarıyla devam eden dizisinde yaşanan ayrılık dizinin izleyicileri arasında büyük şok yarattı. Başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı hiç kimse tarafından beklenmiyordu. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor.

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat, birkaç hafta önce sezon finali yaptı. Dizinin sezon finaline büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Herkes Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağını konuşuyordu ancak hiç kimse bu ihtimalin gerçekleşeceğini sanmıyordu.

Teşkilat dizisindeki ayrılık herkesi şok etti! Şimdi herkesin aklında tek bir soru var! 10

Ancak izleyiciler yanıldı. Çünkü dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Dizinin Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca ‘Teşkilat’ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul’a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat’ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Teşkilat dizisindeki ayrılık herkesi şok etti! Şimdi herkesin aklında tek bir soru var! 11

Bu haber dizinin ve Çağlar Ertuğrul’un hayranları arasında büyük bir şok yarattı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul da bu haberi bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek “Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı” dedi.

Teşkilat’ın üçüncü sezonunda Çağlar Ertuğrul’la birlikte birçok önemli oyuncusu artık yer almayacak. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda ayrılmıştı. Öte yandan Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in de sezon finalinde veda edeceği, üçüncü sezonda ekiple birlikte yer almayacağı ortaya çıktı.

Tüm bu gelişmenin ardından herkesin aklında şimdi tek bir soru var: Dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un yerine kim geçecek. Çağlar Ertuğrul iki sezon boyunca Teşkilat dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. Dolayısıyla dizinin reytinglerini koruması için Ertuğrul’un yerini doldurabilecek çok iddialı bir ismi başrole taşıması gerekiyor.