Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın bayram pozuna düşen düşene!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın bayram pozuna düşen düşene!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz yaz Ada Masalı dizisinde partner olmuşlardı. Bu güzel beraberlik iki oyuncunun hayranları tarafından beğeniyle takip edilirken, ilerleyen süreçte aşk yaşadıklarının ortaya çıkması da bir başka sürpriz olmuştu.

Dizi bitti ama ikilinin aşkı devam ediyor. Birbirlerine çok yakıştırılan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın mutlu beraberlikleri, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla hayranları tarafından da ilgiyle takip edilmekte. Dizi aşkı olmadıklarını herkese ispatlayan iki oyuncu, mutlu beraberlikleri ile göz dolduruyorlar.

Genç oyuncular aynı zamanda yeni projeleriyle de merak konusu. Her iki ismin de yeni sezonda bir dizide oynayıp oynamayacağı merak konusu. Aynı zamanda yine bir yapımda birlikte rol almaları da ısrarla dile getiriliyor sosyal medyadan hayranları tarafından.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın bayram pozuna düşen düşene! 1

Şu anda böyle bir partnerlik durumu söz konusu görünmüyor. Ancak Ayça Ayşin Turan, yakın zamanda bir sinema filminde rol alacak. Ekin Koç ile partner olacağı filmin çekimlerine yakında başlanacak. İnandır Beni isimli filmin okuma provaları da bayramdan önce yapılmıştı.

Alp Navruz’un ise Gold Film tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Savaşçı dizisi gibi asker temalı bir dizide oynayacağı konuşulmakta. Hazırlıkları süren diziyle ilgili çok fazla bir bilgi yok şimdilik.

Bu arada bayramda da birlikte olan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın sahilde verdikleri bir pozla yaptıkları paylaşım ise hayranlarının ilgisiyle karşılandı. Sahilde çocuklar gibi eğlenen çiftin pozlarını aşağıda görebilirsiniz…

Alp Navruz’un “Mutlu Bayramlar” notuyla paylaştığı fotoğrafta, Ayça Ayşin Turan’ı havaya kaldırdığı o anlar görülüyor… Çift hala Ada Masalı dizisinde oynadıkları Haziran ve Poyraz karakterlerine atıfta bulunan takipçileri tarafından ‘PoyHaz’ olarak etiketlenmekte…

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın bayram pozuna düşen düşene! 2