Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisindeki panik havası dizide hissedilmeyecek!

Teşkilat dizisindeki panik havası dizide hissedilmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Teşkilat, güçlü aksiyon sahneleri, hikayesi ve oyuncuların yüksek performansları ile izleyicinin son dönemdeki favori yapımlarından birisi oldu.

Teşkilat dizisinin başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta bulunuyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın yeniden buluşması hayranlarını çok mutlu etti. Yeni bölümde zaten bu dizideki Hazan ile Yağız karakterlerini hatırlatacak sürpriz bir sahne de var. Fragmana bu sahneden bir bölüm yansıdı, detayları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Teşkilat dizisinde başka bir panik daha yaşanıyor. Dizinin ekibinde Hulki karakterine hayat veren Nihat Altınkaya’nın koronavirüse yakalanması ekibi de endişelendirdi. Yapılan testler sonrasında Deniz Baysal’ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Oyuncu hemen karantinaya alındı.

Eşi Barış Yurtçu ile birlikte evinde karantinada olduğunu, ayrı odalarda kaldıklarını belirten oyuncu, koronovirüsü nasıl geçirdiği konusunda da detaylar verdi.

Deniz Baysal, “Arkadaşlar haber doğru covid oldum. Evde 10 günlük karantinadayım. İyiyim, moralim yerinde. Sadece koku alamıyorum. Atlatacağım inşallah. Ama gerçekten iyiyim, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız değilim, Barış da benimle bu süreçte. Evde ayrı ayrı takılıyoruz. O, negatif çok şükür. En iyi ilaçlardan biri moral. Benim moralim de yerinde” diyerek hayranlarına pozitif bir mesaj verdi.

Deniz Baysal ve Nihat Altınkaya’nın koronavirüse yakalanmasının ardından Teşkilat dizisinde çekimlere bir süre ara verildi. Ancak dizinin stok bölümü olduğu için 25 Nisan Pazar akşamı yeni bölüm yayınlanacak.

Yeni bölümde Zehra ile Serdar karakterlerinin aşağıdaki fragmana yansıyan konuşması ise size Fazilet Hanım ve Kızları dizisini hatırlatacak.