Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinden Çağlar Ertuğrul da gidince Deniz Baysal’ın tepkisi çok ilginç oldu!

Teşkilat dizisinden Çağlar Ertuğrul da gidince Deniz Baysal’ın tepkisi çok ilginç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle iki sezondur buluşmakta olan Teşkilat dizisinde büyük ayrılıklar yaşandı. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve son olarak da Çağlar Ertuğrul’un artık hikayede olmayacağı netleşti. Teşkilat dizisi hayranları ise büyük şaşkınlık içinde.

İki sezondur dizide yer alan böyle önemli isimler bir bir hikayeden ayrılınca ve başrolde sadece Deniz Baysal kalınca, Teşkilat dizisinin üçüncü sezonda nasıl ayakta kalacağı da şimdiden konuşulmaya başlandı. Özellikle Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Teşkilat’ta da bir araya gelmesi, diziyi fazlasıyla öne çıkartmıştı.

Ancak artık Çağlar Ertuğrul yok ve Zehra karakteri hikayede yeni isimlerle birlikte yoluna çok farklı bir şekilde devam edecek. Deniz Baysal için de üçüncü sezon, büyük yükün omuzlarına yüklendiği bir dönem olacak.

Deniz Baysal’ın yeni dönemde kiminle partner olacağı konusu da çok soruluyor ve sosyal medyada oyuncunun bu konuda aldığı yorumlar nedeniyle esprili bir çıkış yapması da gecikmedi…

Twitter hesabı üzerinden sakal ve bıyık eklediği bir fotoğrafını paylaşan Deniz Baysal, şöyle yazdı: “Ben giriyorum arkadaşlar 3. Sezonda 2 karakteri oynuyorum.”

Teşkilat dizisinden Çağlar Ertuğrul da gidince Deniz Baysal'ın tepkisi çok ilginç oldu! 7

Aslında bu sözlere bakıldığı zaman Deniz Baysal’ın hayranlarından Teşkilat dizisinde kiminle partner olacağı konusunda çok fazla yorum, soru ve mesaj aldığını anlayabilirsiniz.

Ünlü oyuncu da bu konuda kendisine gelen birçok mesaj üzerine hem esprili bir paylaşım yaptı hem de ne kadar yoğun mesaj aldığını ortaya koymuş oldu.

Deniz Baysal’ın bu paylaşımı da hayranlarını gülümsetti. Teşkilat dizisinin üçüncü sezonu için yeni bir hikayenin yazıldığını, yeni isimlerle görüşmeler yapıldığını ve artık dizide hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı ortaya çıktı.

Dizi için yapılan yeni düzenlemeye göre artık çekimler Ankara’da değil, İstanbul’da yapılacak. Dizinin hikayesi baştan aşağıya yenilenecek ve kadroya eklenecek yeni önemli isimlerle birlikte hikaye çok farklı bir noktada ilerleyecek.

Tabii ki bu değişikliklerin Teşkilat dizisinin hayranlarını tatmin edip etmeyeceği de şimdiden merak konusu oldu.