Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran ünlü İspanyol dergisinde!..

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran ünlü İspanyol dergisinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin Kardeşlerim dizisinde ‘Doruk’ karakterine hayat veren genç oyuncu Onur Seyit Yaran’ın ünü, dizinin yayınlandığı İspanya’da da hızla yayılıyor.

Oyuncu İspanya’nın ünlü magazin dergilerinden Semena’ya özel röportaj verdi ve hakkında merak edilenleri yanıtladı. Keyifli bir röportaj gerçekleştiren oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İspanyol hayranlarına ve dergi ekibine teşekkür etti.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, hem dizideki hem de gerçek hayattaki karakteri ile ilgili Semana dergisinin sorularına samimi yanıtlar veren Onur Seyit Yaran, “Kardeşlerim gibi dünya çapında büyük üne sahip bir dizide yer almak kariyerimin en önemli ve en özel işlerinden biri oldu. Böyle bir projede yer aldığım için gerçekten gurur duyuyor, karşıma çıkacak yeni yolculukları heyecanla bekliyorum” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran ünlü İspanyol dergisinde!.. 83

İspanyol hayranlarının içten ve yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu da ifade eden oyuncu, ” Onlardan zaten sıklıkla mesaj alıyor, ülkelerine gelmemi ne kadar çok istediklerini biliyordum. Enerjileri ve sıcakkanlı yapılarıyla da tüm hayranlarım arasında şimdiden özel bir yer edindiler” ifadelerini kullandı.

Dergiye verdiği röportajda özel hayatından da bahseden oyuncu, “Çapkın biri değilim, daha çok iş ve kariyer odaklıyım. Hobilerim arasında spor yapmak, bateri çalmak ve satranç oynamak yer alıyor. Özellikle öğrenciyken profesyonel olarak ilgilendiğim satrancın hem kariyerimde hem de kişisel gelişimimde önemli katkıları oldu” diye konuştu.