Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat yeni sezon çekimleri için geri sayıma başladı! Herkesin aklındaki soru ise yanıtlanmadı!

Teşkilat yeni sezon çekimleri için geri sayıma başladı! Herkesin aklındaki soru ise yanıtlanmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat önümüzdeki kış üçüncü sezonuyla ekrana gelecek. İki sezondur reytinglerde çok başarılı bir şekilde devam eden Teşkilat dizisi yeni sezon için hazırlıklara başladı, çok yakında sete çıkacak. Ancak çok önemli bir oyuncunun eksikliğiyle.

Teşkilat dizisi üçüncü sezon için hazırlıklarına başladı. Gelen bilgiye göre yeni sezon için çekimler 20 Ağustos’ta başlayacak. Dolayısıyla Teşkilat ekibinin yeniden sete çıkmak için geri sayımı başladı. Ancak herkesin aklında çok önemli bir soru var: Diziden ayrıldığı ortaya çıkan başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un yerine kim geçecek?

Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul dizi için çok önemli bir karakterdi. İlk bölümünden bu yana Teşkilat’ta rol alan Ertuğrul, ajan Serdar karakteriyle dizinin belkemiğiydi. Ancak kısa süre önce Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Bu bilgi başarılı oyuncu ve yapım şirketi tarafından da doğrulandı.

Teşkilat yeni sezon çekimleri için geri sayıma başladı! Herkesin aklındaki soru ise yanıtlanmadı! 7

Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı izleyicinin büyük tepkisine neden oldu. Geçen kış sezonunda Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı’yla büyük bir rekabet yaşayan Teşkilat’ın sallantıda olan zirvedeki yeri Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla daha büyük bir tehlikeye girebilir.

Şimdi Teşkilat’ın yapım ekibini çok önemli bir görev bekliyor ki. Çağlar Ertuğrul’un yerine öyle bir isim bulunmalı ki başarılı oyuncunun yerini tutabilsin, izleyici kitlesini koruyabilsin. Dolayısıyla şimdi herkes bu soruya odaklanmış durumda. Teşkilat izleyicisi Çağlar Ertuğrul’un yerine gelecek ismi çok merak ediyor.

Teşkilat’ın üçüncü sezonunda Çağlar Ertuğrul’la birlikte birçok önemli oyuncusu artık yer almayacak. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda ayrılmıştı. Öte yandan Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler’in de sezon finalinde veda edeceği, üçüncü sezonda ekiple birlikte yer almayacağı ortaya çıktı.