Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’in tatil pozlarında bir detay dikkat çekti!

Burak Özçivit’in tatil pozlarında bir detay dikkat çekti!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’nin Kuruluş: Osman dizisinde ‘Osman Bey’i canlandıran Burak Özçivit, şimdilerde ikinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan’la Bodrum’da tatil yapan Özçivit tekne pozlarını takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncunun paylaşımlarındaki bir detay takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Ünlü oyuncunun balık desenli deniz şortunun üzerine mavi kışlık mont giymesi dikkat çekti. Oyuncunun fotoğraflarına  binlerce beğeni ve yorum geldi.

Burak Özçivit'in tatil pozlarında bir detay dikkat çekti! 8

 

Instagram’da 21.6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğraflarına binlerce yorum yapıldı. Pek çok hayranı oyuncunun giydiği monta vurgu yaparak, ‘Abi sıcak değil mi’ yorumunda bulundu.

Burak Özçivit'in tatil pozlarında bir detay dikkat çekti! 9

2013-2014 yıllarında yayınlanan Çalıkuşu adlı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti 2017’de ilişkilerini evlilikle taçlandırmış, 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı.

Şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşayan çiftten Burak Özçivit geçtiğimiz ay müjdeli haberi basın mensuplarıyla da paylaşmış, gazetecilerin,”Neler hissediyorsunuz?” sorusuna, “Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı” yanıtını vermişti.