Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisi daha başlar başlamaz, Arka Sokaklar dizisine iki önemli gönderme yapıldı!

Tetikçinin Oğlu dizisi daha başlar başlamaz, Arka Sokaklar dizisine iki önemli gönderme yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu dizisi ilk bölümü ile Salı akşamı Fox TV ekranında dikkat çekici bir başlangıç yaptı. Özellikle de Timuçin Esen ile Şevket Çoruh’un hayranları, dizi için uzun süredir beklemedeydi.

Bir aksiyon hikayesi olan dizinin hikayesi çok ilgi çekerken, dizinin bazı sahneleri de sosyal medyada çok konuşuldu. Bu sahnelerden birisi de Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisindeki karakterine göndermesiydi. Diğeri ise Özgür Ozan’dan geldi.  Ozan, Tetikçinin Oğlu dizisindeki yakın arkadaşı Şevket Çoruh’a çok anlamlı bir destekte bulundu.

Tetikçinin Oğlu dizisi daha başlar başlamaz, Arka Sokaklar dizisine iki önemli gönderme yapıldı! 8

Arka Sokaklar dizisinde 16 yıl boyunca birlikte çalıştığı Özgür Ozan’ın sosyal medyaya düşen görüntüsü de ilgi çekti.

Özgür Ozan, arkadaşının yeni dizisini izlediğini paylaştığı video ile gösterdi ve ekranda Şevket Çoruh’u görünce de ona olan sevgisini televizyonu öperek gösterdi.

Arka Sokaklar dizisi hayranları da Özgür Ozan’ın bu tavrını sosyal medyada beğeni yağmuruna tuttu. Özgür Ozan’ın görüntüleri sosyal medya ortamında çok konuşulan anlardan birisiydi.

Şevket Çoruh’un dizide 16 yıl boyunca canlandırdığı Mesut Komiser karakterine bir selam yollaması da dizi hayranlarını çok etkiledi.

Sosyal medyada yer alan yorumlarda bu durum Mesut Komiser’e selam yollamak olarak yorumlandı. Tetikçinin Oğlu dizisinde “Tek başına gelmişssin, Mesut Komiser nerede? Emekli mi oldu yoksa?” şeklindeki sözler izleyicileri etkiledi.

Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut karakteri, Türk dizi tarihine adını yazdırdı. Arka Sokaklar projesinin bu kadar başarılı olmasında usta oyuncunun etkisi çok fazlaydı. Dizinin 17. sezonda yarıda kalmasının en önemli sebeplerinden birisinin Şevket Çoruh’un fanlarının desteğini kesmesi olarak da düşünülüyor.

Arka Sokaklar projesinin gelecek sezon kaldığı yerden devam edebileceğine yönelik iddialar ortaya atılırken, Şevket Çoruh yeni dizisinde de yaptığı göndermeyle yeniden Arka Sokaklar’a dönmeyeceğini net bir şekilde ortaya koydu.

Oyuncu daha önce de dizide artık yer almayacağını açıklamıştı. Şimdi ise yeni projesinde Mesut komiserin emekli olduğu ifade edilerek, ünlü oyuncunun bu kararında net olduğu da görüldü.

Tetikçinin Oğlu dizisi daha başlar başlamaz, Arka Sokaklar dizisine iki önemli gönderme yapıldı! 9