Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisi için hem Timuçin Esen hem de Genco Özak’ın mesajı var!

Tetikçinin Oğlu dizisi için hem Timuçin Esen hem de Genco Özak’ın mesajı var!

tarafından ker_def

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX ekranlarına gelecek olan “Tetikçinin Oğlu” dizisi için geri sayım devam ediyor.

Dizinin başrolleri Timuçin Esen ve Şevket Çoruh. Yan rollerde ise Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan yer alıyor.

İzleyicileri bir baba-oğul hikayesi bekliyor. Oyunculuğuyla her daim beğeni toplayan Timuçin Esen, yeni projesi hakkında şunları söyledi: “Tetikçinin Oğlu bir baba-oğul hikayesi. Yıllardır aradığı oğlunu tehlikeli bir durumun içinde bulan Korkmaz’ın hem oğlunu korumasını hem de yeniden baba olmayı öğrenme sürecini izleyeceğiz.”

Dizinin etkili karakterlerinden birisinde genç oyunculardan Genco Özak yer alacak. İki deneyimli başrol oyuncusu ile birlikte hikayede kilit noktada bulunacak olan Özak, yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi deneyimli isimlerle aynı seti paylaşmanın gurur verici olduğunun altını çizen Genco Özak, “Tetikçinin Oğlu hareketli, bol aksiyonlu ve etkili bir hikaye. Çok değerli bir oyuncu kadrosu var. Bodrum’da çalışmak da çok keyifli. İyi bir işle seyircinin karşısına çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.